Banja Luka

Poslije sastanka koalicionih partnera ostalo nekoliko otvorenih tema

Poslije sastanka koalicionih partnera ostalo nekoliko otvorenih tema
Foto: N.N. | Poslije sastanka koalicionih partnera ostalo nekoliko otvorenih tema

BANJALUKA - Na sastanku koalicionih partnera u Banjaluci danas je razgovarano o trenutnom stanju te budućim odnosima unutar koalicije na vlasti.

"Ovo je bio prvi sastanak na nivou predsjednika gradskih odbora partija u vlasti u Banjaluci nakon turbulencija i izbora u više partija", rekao je Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

Dodao je da su razgovarali o koalicionim odnosima, da su svi zainteresovani za nastavak koalicionog djelovanja, te da ostaje nekoliko otvorenih tema za dalje razgovore.

Sastanku su prisustvovali predsjednici gradskih odbora SNSD-a, DEMOS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, DNS-a, Poligrafa i odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada, koji čine koaliciju u Banjaluci.

Slobodan Stanarević, predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka, rekao je da su razgovarali o stanju u koaliciji, te da su svi rekli svoje zahtjeve, prijedloge i mogućnosti.

"Na sljedećem sastanku mogli bismo znati da li će biti neki konkretan potez", rekao je Stanarević i dodao da oni nisu imali zahtjeva.

Saša Čudić, odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada Banjaluka, kazao je da je ovo jedan u nizu koalicionih sastanaka na poziv Igora Radojičića, gradonačelnika Banjaluke.

Milan Petković, predsjednik Gradskog odbora US-a Banjaluka, rekao je da je jedina razlika u koaliciji što je sada, osim DNS-a, i DEMOS koalicioni partner.

Zoran Talić, predsjednik Poligrafa, rekao je da je ovo redovan sastanak na kojem su pričali o redovnim temama i dogovarali naredne korake.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije