Banja Luka

Prijavljeni za krađu slatkiša, šteta 33.300 KM

Prijavljeni za krađu slatkiša, šteta 33.300 KM
Prijavljeni za krađu slatkiša, šteta 33.300 KM

BANJALUKA - Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka podnesen je izvještaj protiv trojice Banjalučana, koji ih tereti za prikrivanje, odnosno krađu artikala, uključujući i slatkiše, iz banjalučkog preduzeća "Venera", kojem je pričinjena šteta od oko 33.300 KM.

Kako nezvanično saznajemo, Krim-policija Policijske uprave Banjaluka prijavila je Tužilaštvu Dragana Babića (23), Dragu Gatarića (24) i Aleksandra Gajića (29).

"Postupajući po zaprimljenoj prijavi odgovornog lica preduzeća iz Banjaluke da nepoznata lica kradu artikle koje ovo preduzeće dalje distribuiše marketima i prodavnicama, policajci su preduzeli niz istražnih radnji koje su rezultirale identifikovanjem lica i podnošenjem izvještaja o otkrivanju krivičnih djela", saopšteno je u petak iz banjalučke policije.

Babića sumnjiče da je, kao radnik u skladištu "Venere", sa sjedištem u banjalučkoj Ulici Blagoje Parovića, od januara prošle do aprila ove godine koristio pogodan trenutak te neopaženo iz magacina krao razne artikle.

"Od toga je, kako se sumnja, jedan dio uzimao, dok je drugi dio ustupao Gatariću i Gajiću", pojašnjava izvor "Nezavisnih" upućen u detalje istrage.

Babića, stoga, policija tereti za tešku krađu, a preostalu dvojicu za prikrivanje.

"Opisanim radnjama osumnjičeni su pričinili štetu preduzeću u iznosu od oko 33.300 KM", saopštila je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, uz navođenje inicijala osumnjičenih. 

Predmet krađe bili su, kako nezvanično saznajemo, proizvodi "Pionira", "Zlatiborca", "Knjaz Miloša", "Kosilija" i ostalih proizvođača čije artikle "Venera" distribuiše marketima i prodavnicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije