Banja Luka

Prvi Banjalučki piknik uz Dukat mliječne proizvode

Prvi Banjalučki piknik uz Dukat mliječne proizvode
Foto: Ilustracija | Prvi Banjalučki piknik uz Dukat mliječne proizvode

BANJALUKA – Na popularnom gradskom izletištu Trešnjik u Banjaluci u subotu je održan prvi Banjalučki piknik na kojem su, od 12 do 16 sati, u raznovrsnim zabavnim i sportsko-rekreativnim sadržajima uživale brojne porodice sa djecom, tinejdžeri, ali i pripadnici treće životne dobi.

Organizovan s ciljem oživljavanja najljepšeg izletišta grada, s jedne strane, te njegovanja zdravog načina života i vraćanja prirodi, s druge strane, piknik je ponudio novi koncept društvenog dešavanja za stanovnike grada na Vrbasu. 

Frizbi, reketi, lopte, knjige, društvene igre, samo su neki od rekvizita koji su izletnicima poslužili za kvalitetan odmor i zabavu.

A da bi druženje u prirodi proteklo u što boljoj atmosferi pobrinula se i kompanija Lactalis BH koja je, kao jedan od prijetelja projekta, organizirala zabavna nagradna sportska takmičenja, ali i osigurala slasne piknik zalogaje za sve izletnike. Ukusni sendviči od President sireva, domaće Dukat mlijeko i jogurti, Dukat čokoladno mlijeko i proteinski napitak Dukat Fit bili su na „meniju“ piknika u kojem je uživalo nekoliko stotina Banjalučana. 

„Nakon radne sedmice Banjalučki piknik se zaista pokazao kao idealan vid druženja sa porodicom i prijateljima, opuštanja u prirodi i uživanja u trenucima koji se pamte. Sretni smo što smo za sve generacije, od najmlađih do najstarijih, osigurali da dio tih uspomena bude vezan i za gurmansku ponudu koju smo s pažnjom kreirali“, izjavio je Haris Kadenić, voditelj marketing sektora kompanije Lactalis BH.

S obzirom na veliki interes građana, organizatori, Krajna Klas d.o.o. i Rekreativna Zona Banja Luka, su poručili kako će se potruditi da Banjalučki piknik postane tradicionalno gradsko dešavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije