Banja Luka

Radojičić: Slijedi nova faza razvoja Banjaluke

Radojičić: Slijedi nova faza razvoja Banjaluke
Radojičić: Slijedi nova faza razvoja Banjaluke

BANJALUKA - Kandidat SNSD-DNS-SP za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da kolicioni partneri imaju zajedničke ciljeve za naredni period da Banjaluka uđe u novu fazu razvoja.

"Očekujemo da ćemo u narednom periodu Banjaluku povući u tu novu fazu razvoja i imati stabilnu skupštinsku većinu koja će se baviti komunalnim i razvojnim pitanjima, te zapošljavanjem i socijalnim politikama u gradu Banjaluka", rekao je Radojičić na predizbornom skupu SP u banjalučkom vodenom parku "Akvana".

Radojičić je naglasio da su u proteklim godinama tri partije uspješno sarađivale na republičkom i lokalnom nivou.

"Mislim da ima mnogo toga dobrog što se može pokazati na oba nivoa, pogotovo u gradu Banjaluci gdje ima mnogo razvojnih projekata i infrastrukture", dodao je Radojičić.

Kandidat SP za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Zoran Lukić rekao je da u banjalučkom naselju Borik treba raditi na obogaćivanju sadržaja za mlade i rekreativnih sadržaja za mlade i starije građane, te razvoju kulture.

"U Banjaluci najviše ćemo raditi na razvoju ekonomije i dovođenju investitora, povećanju zaposlenosti i povećanju standarda penzionera", istakao je Lukić.

Kandidat SP za odbornika u gradskoj Skupštini Darinka Pejić rekla je da 50 odsto biračkog tijela čine žene koje ne smiju da ostanu neprepoznatljive, već treba da uzmu svoje pravo i izađu na izbore.

"Žene treba da znaju da su aktivna politička snaga i da mogu mnogo da doprinesu razvoju i poboljšanju kvaliteta života, a SP je posvećena pitanjima vezanim za porodicu, djecu i želi ravnopravno da donosi rješenja sa muškarcima", istakla je Pejićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije