Banja Luka

Radojičić organizuje on line predizbornu tribinu na Facebooku

Radojičić organizuje on line predizbornu tribinu na Facebooku
Radojičić organizuje on line predizbornu tribinu na Facebooku

BANJALUKA - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić organizovaće u četvrtak, 29. septembra prvu on line predizbornu tribinu na fejsbuku, objavio je Radojičić na svom fan pejdžu.

Ovo je prva tribina ovog tipa u BiH i svojevrsna novina u tekućoj predizbornoj kampanji, mada, za analitičare, nije iznenađenje  što se Radojičić odlučio da povuče ovakav potez, budući da je jedan od najaktivnijih političara na društvenim mrežama.

Radojičić je na svom fan pejdžu na fejsbuku danas objavio poziv Banjalučanima da mu upute pitanja o gradskim problemima, a predviđeno je da će na upućena pitanja odgovarati u "lajv" prenosu na fejsbuku u četvrtak, sa početkom u 13 časova. Pitanja se, takođe, mogu uputiti putem tvitera.

Analiitičari vjeruju da Radojičić, koji slovi za favorita ovogodišnjih izbora, želi da se približi mlađoj populaciji, koja većinu informacija o društvenim i političkim dešavanjima crpi upravo sa društvenih mreža.

Odranije je poznato da Radojičić, po struci inžinjer elektrotehnike, gaji veliku sklonost prema IT tehnologijima i društvenim mrežama. U njegovom izbornom programu predviđeno je, između ostalog, da se slobodni poslovni prostori u vlasništva grada - kojih je u Banjaluci napretek - daju na korištenje mladim "frilenserima" koji za život zarađuju upravo na društvenim mrežama i internetu, generalno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije