Banja Luka

Razne igre u jednom uređaju

Razne igre u jednom uređaju
Razne igre u jednom uređaju

BANJALUKA - Novi multifunkcionalni terminal za kladionice i za elektronske igre na sreću, čiji je cilj da objedini razne igre u jednom uređaju, predstavljen je danas u hotelu "Grand" u Banjaluci.

"Ovo je prvi ovakav terminal u BiH, a njegova posebnost je u tome što ima tri monitora i pojačanu brzinu", kazao je Miroslav Rakar, direktor GAMESSERVICE-a.

Naglasio je da je ovaj terminal njihov proizvod, koji oni iz svojih resursa prave sa njihovim stručnim kadrom, te da računaju da bi mogli napraviti dobar posao s njim i za izvoz.

Svetislav Šipka, direktor "EuroEko Paka", rekao je da ovaj multifunkcionalni terminal služi za kladionice i za elektronske igre na sreću, te da se aparati već nalaze u njihovim poslovnim prostorima.

Dejan Todorović, direktor XLIVEa, istakao je da ovaj terminal razvijaju posljednjih godinu dana, a da trenutno podržava četiri igre i sportsku kladionicu i dodao je da je urađen po najvišim tehnološkim standardima.

Multifunkcionalni terminal, koji su zajedno izradile firme GAMESSERVICE, "EuroEko Pak" i XLIVE predstavljen je u okviru Sajma aparata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije