Banja Luka

SNSD nastavlja razvoj Banjaluke (FOTO)

SNSD nastavlja razvoj Banjaluke (FOTO)
SNSD nastavlja razvoj Banjaluke (FOTO)

BANJALUKA - Uz Savez nezavisnih socijaldemokrata Banjaluka ulazi u novu fazu razvoja, poručio je Igor Radojičić, kandidat za gradonačelnika ispred SNSD-a, DNS-a i SP-a na završnoj konvenciji održanoj u banjalučkoj sportskoj dvorani "Borik".

"Važno je da djeci obezbijedimo igrališta, a mladima sportske terene. Bitno je da stvorimo uslove za zapošljavanje", poručio je Radojičić.

Po njegovim riječima bitno je da ovaj grad i dalje bude bezbjedan, što je takođe dio programa SNSD-a.

"Važno je da se razvoj Banjaluke ne zaustavi. Mora se ići naprijed. Obišli smo veći dio grada i vrlo dobro razumijemo potrebe građana", poručio je Radojičić.

On je okupljenim građanima preporučio i da izaberu kandidate SNSD-a za odbornike koji, kako je rekao, zajedno sa saradnicima iz DNS-a i SP-a trebaju ovom gradu.

"Banjaluka mora nastaviti razvoj. Izaberite snažnu Banjaluku", naglasio je Radojičić.

Uz podršku Radojičiću, ali i ostalim kandidatima SNSD-a za gradonačelnike i načelnike, Milorad Dodik, lider SNSD-a rekao je da ta stranka ima viziju od koje nije odustala.

"Igor Radjičić daće novu dimenziju razvoju ovog grada", poručiio je Dodik.

On je naglasio da se političati mjere po onome što ostave iza sebe a ne po onome što govore.

"Igoru je potrebna i skupštinska većina, a ovdje su kandidati odlučni da nastave sa razvojem. Takođe, potrebna nam je supštinska većina i u ostalim lokalnim zajednicama", naglasio je Dodik.

Srđan Amidžić nosilac odborničke liste SNSD-a poručio je da ta stranka 2. oktobra ide u novu pobjedu.

"Mi ćemo pobijediti na predstojećim izborima", poručio je  Amidžić.

On je rekao da je potrebno da ova stranka nastavi tamo gdje se stalo, te birače pozvao da se podsjete kako je izgledala Banjaluka prije dolaska SNSD-a.

Konvenciji je prisustvovalo najuže rukovodstvo SNSD-a, kao i brojni ministri u Vladi RS, SNSD-ovi kandidati za načelnike i gradonačelnike, kandidati za odbornike, te predstavnici ostalih stranaka koje su podržale Radojičićevu kandidaturu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije