Banja Luka

Sufinansiranje projekata za mlade do 10.000 KM

Sufinansiranje projekata za mlade do 10.000 KM
Foto: N.N. | Sufinansiranje projekata za mlade do 10.000 KM
Marija Gajić

BANJALUKA - Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport raspisalo je danas javni poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade iz ovogodišnjeg budžeta grada u iznosu do 10.000 KM po projektu.

"Organizacije mogu prijaviti projekte do 26. marta, i to iz oblasti: zapošljavanje mladih, stambena politika za mlade, obrazovanje, kultura i fizička kultura, zdravlje i socijalna politika za mlade, informisanje mladih, te mobilnost, omladinski rad i organizovanje", saopšteno je iz Gradske uprave.

Projekte mogu prijaviti i iz oblasti: ravnopravnost polova, borba protiv nasilja i kriminaliteta, korištenje slobodnog vremena i participacija u društvu, zaštita životne sredine i mladi, lica s invaliditetom i natalitetna politika i ostanak mladih.

Učestvovati mogu sve organizacije registrovane u skladu sa Zakonom o omladinskom organizovanju, odnosno one koje su upisane u Omladinski registar grada te djeluju i imaju sjedište na području grada.

Sve organizacije koje se prijavljuju na ovaj javni poziv treba svoje projekte da usmjere na realizaciju ciljeva i pravaca iz "Omladinske politike grada Banjaluka za period 2018-2022. godina".

Prijave će razmatrati i vrednovati Komisija za odabir projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade po javnom pozivu, koju imenuje gradonačelnik.

Prijava sa potrebnom dokumentacijom podnosi se u dva primjerka - štampana i elektronska verzija u kancelariju broj 14 u Gradskoj upravi ili poštom na adresu Trg srpskih vladara 1.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije