Banja Luka

Sufinansiranje projekata za mlade do 10.000 KM

Sufinansiranje projekata za mlade do 10.000 KM
Foto: N.N. | Sufinansiranje projekata za mlade do 10.000 KM

BANJALUKA - Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport raspisalo je danas javni poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade iz ovogodišnjeg budžeta grada u iznosu do 10.000 KM po projektu.

"Organizacije mogu prijaviti projekte do 26. marta, i to iz oblasti: zapošljavanje mladih, stambena politika za mlade, obrazovanje, kultura i fizička kultura, zdravlje i socijalna politika za mlade, informisanje mladih, te mobilnost, omladinski rad i organizovanje", saopšteno je iz Gradske uprave.

Projekte mogu prijaviti i iz oblasti: ravnopravnost polova, borba protiv nasilja i kriminaliteta, korištenje slobodnog vremena i participacija u društvu, zaštita životne sredine i mladi, lica s invaliditetom i natalitetna politika i ostanak mladih.

Učestvovati mogu sve organizacije registrovane u skladu sa Zakonom o omladinskom organizovanju, odnosno one koje su upisane u Omladinski registar grada te djeluju i imaju sjedište na području grada.

Sve organizacije koje se prijavljuju na ovaj javni poziv treba svoje projekte da usmjere na realizaciju ciljeva i pravaca iz "Omladinske politike grada Banjaluka za period 2018-2022. godina".

Prijave će razmatrati i vrednovati Komisija za odabir projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade po javnom pozivu, koju imenuje gradonačelnik.

Prijava sa potrebnom dokumentacijom podnosi se u dva primjerka - štampana i elektronska verzija u kancelariju broj 14 u Gradskoj upravi ili poštom na adresu Trg srpskih vladara 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije