Banja Luka

Svečano otvorena prva radnja "DeFacto" brenda u Banjaluci

Svečano otvorena prva radnja "DeFacto" brenda u Banjaluci
Foto: Ilustracija | Svečano otvorena prva radnja "DeFacto" brenda u Banjaluci

BANJALUKA- Turski brend "DeFacto" otvorio je svoj prvi prodajni objekat u BiH danas u Banjaluci, a svečanu vrpcu su presjekli ambasador Republike Turske u BiH Haldun Koč i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Kako ističu iz "DeFacto-a" za cilj imaju da do kraja 2018. otvore još nekoliko prodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, ali i prošire obim poslovanja u cijelom regionu.

"BiH i Turska su potpisale Sporazum o slobodnoj trgovini 2003. godine. Očekujemo da će se obim trgovinske razmjene do kraja 2017. godine udesetostručiti u odnosu na 2003. godinu, tj. iznositi preko 700 miliona KM", izjavio je ambasador Koč.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić kazao je da mu je veoma drago što je DeFacto svoju prvu radnju u BiH otvorio upravo u Banjaluci te je istakao kako se upravo ovo uklapa u koncept razvoja Banjaluke kao regionalnog centra.

Uz želje za uspješno poslovanje, gradonačelnik Radojičić kazao je da u konceptu Banje Luke kao regionalnog centra - slika može biti kompletna samo ukoliko grad nudi i kulturne, ugostiteljske, zabavne i trgovinske sadržaje.

Ovaj modni brend planira povec´ati svoj tržišni udio, tako što c´e do kraja 2017. godine dostići broj od 500 domac´ih i internacionalnih prodavnica, sa vizijom razvoja u svjetski modni brend.

A ljubiteljima mode u svojoj novoj prodavnici otvorenoj u Banjaluci,  nude dizajn u skladu sa svjetskim trendovima iz širokog asortimana proizvoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije