Banja Luka

Takmičenje u brzom ispijanju piva: "Mondo" šampion, "Nezavisne" vicešampion

Takmičenje u brzom ispijanju piva: "Mondo" šampion, "Nezavisne" vicešampion
Takmičenje u brzom ispijanju piva: "Mondo" šampion, "Nezavisne" vicešampion

BANJALUKA - Banjalučka pivara je organizovala tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva za svoje prijatelje iz medija.

Milka Stanivuković PR menadžer banjalučke pivare je naglasila da je i ove godine pivara odlučila da počasti svoje prijatelje iz medija i da organizuje ovo takmičenje sa vrednim nagradama.

"Naše tradicionalno takmičenje "Nektar šampion" organizujemo već šestu godinu za redom. Sve pivopije će moći pokazati svoju vještinu u brzom ispijanju piva u više od 30 gradova Republike Srpske. Pored redovnog takmičenja mi svake godine organizujemo druženje i za naše prijatelje iz medija. Na ovaj način i novinari mogu pokazati svoj takmičarski duh", dodala je Stanivukovićeva.

Takmičenje je ovaj put bilo pojedinačno, a ne ekipno jer kako predstavnici pivare navode, Nektar šampion može biti samo jedan.

Titulom najbržeg pivopije među novinarima okitio se Goran Arbutina sa portala Mondo, koji je u finalnoj borbi za stoti dio sekunde bio brži od predstavnika Nezavisnih novina, Vladimira Grbića.

Grbić je naglasio da je ovo odličan način da se kolege druže u ugodnoj atmosferi banjalučke pivnice, a što se tiče poraza on ne žali, jer je već jednom u prethodnim takmičenjima slavio sa titulom najbržeg pivopije među novinarima.

Tokom takmičenja novinari su mogli davati poruke podrške svojim predstavnicima i putem "Twitter" naloga, za šta je bio obezbijeđen video projektor unutar pivnice.

PR menadžer banjalučke pivare Milka Stanivuković je naglasila da će se redovno takmičenje u brzom ispijanju organizovati u svim većim gradovima države sve do 12. decembra za kada je najavljeno i veliko finale u pivnici Mektir u Banjaluci.

"Da opravdamo status najzabavnijeg takmičenja, i ove godine smo se potrudili da pripremimo vrijedne nagrade za naše šampione. Tako će nagrada za treće mjesto iznositi 1000 KM, zatim 2000 KM za drugo i 3000 KM za prvo mjesto", naglasila je Stanivukovićeva.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije