Banja Luka

U Banjaluci konstituisan Gradski odbor SDS-a

U Banjaluci konstituisan Gradski odbor SDS-a
U Banjaluci konstituisan Gradski odbor SDS-a

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka Ognjen Tadić izjavio je da je ovaj odbor, nakon procesa reorganizacije, uspješno konstituisan i da predstavlja alternativu koja je u stanju da poboljša način života u ovog gradu.

"Jednoglasno smo danas izabrali 16 potpredsjednika Gradskog odbora SDS-a Banjaluka i druga stranačka tijela. Imamo mnogo bolji tim, nego što je u stanju da ponudi SNSD u ovom gradu", rekao je Tadić novinarima u Banjaluci nakon konstitutivne sjednice ovog odbora.

On je istakao da ovaj odbor u potpunosti podržava predsjednika SDS-a Mladena Bosića i da će predstavljati okosnicu okupljanja političkih stranaka, udruženja građana i drugih organizacija koje će se boriti za poboljšanje sadašnje situacije u Banjaluci.

"Mislim da će ovaj tim, sa našim partnerima, uspjeti da pobijedi u trci za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima 2016, kao i u izboru ljudi koji na bolji način mogu voditi ovaj grad", kaže Tadić.

On kaže da će izvrši odbor Gradskog odbora SDS-a, nakon što bude formiran, predložiti program razvoja Banjaluke od 2016. do 2020.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije