Banja Luka

U subotu "Banjalučka rolerijada"

U subotu "Banjalučka rolerijada"
Foto: Ilustracija | U subotu "Banjalučka rolerijada"

BANJALUKA - Škola sporta "Zvjezdica" iz Banjaluke organizuje u subotu, 15. septembra, "Banjalučku rolerijadu" na kojoj se očekuje učešće više od 300 takmičara iz Republike Srpske i regiona.

Koordinator manifestacije Srboljub Vuković istakao je da je riječ o takmičenju međunarodnog karaktera koje će biti održano u tri discipline i šest starosnih kategorija na Trgu Krajine.

"Očekujemo više od 300 učenika iz cijelog regiona, a dolazak su već potvrdili klubovi iz Srbije i Slovenije. Osim učesnika iz Banjaluke, očekujemo zaljubljenike u rolere iz Prijedora, Mrkonjić Grada, Kneževa i drugih krajeva Srpske", naveo je Vuković.

Iz Škole sporta "Zvjezdica" saopšteno je da je prva disciplina spid u kojoj će roleraši voziti trku dugu 300 metara, zatim slalom, dok je treća disciplina savladavanje poligona sa preprekama.

U saopštenju se navodi da je učešće u takmičenju besplatno, da se u manifestaciju mogu uključiti svi koji znaju da voze rolere, te da će na Trgu Krajine biti pripremljen raznolik zabavni sadržaj za cijelu porodicu.

Manifestacija će početi registracijom učesnika u 9.30 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije