Banja Luka

Zimzograd na tri lokacije u srcu Banjaluke

Zimzograd na tri lokacije u srcu Banjaluke
Foto: PR | Zimzograd na tri lokacije u srcu Banjaluke

BANJALUKA - Peti po redu Zimzograd u Banjaluci, koji će trajati od 1. decembra do 2. januara, ove godine biće smješten na tri lokacije u srcu grada, i to na Trgu Krajine, u parku Petar Kočić i u ulici Kralja Petra I Karađorđevića.

Zimzograd, u organizaciji agencije MINT i Turističke organizacije Banjaluka, donijeće nam dosta noviteta i sadržaja za cijelu porodicu, nove mlade generacije i sve posjetioce iz zemlje i regiona, saopštili su organizatori.

Preko 60 izlagača iz čitave Bosne i Hercegovine upotpuniće raznovrstnost ponude i zadovoljiti sva čula posjetilaca. Zimzograd je zabilježio nevjerovatnu posjećenost prethodnih godina, a ove godine organizatori su upotpunili program sa Fanta Meet up-om i zvijezdama YouTube scene koji će se održati u Ulici kralja Petra I Karađorđevića između Trga Krajine i parka Petar Kočić.

„Tokom mjeseca decembra imaćemo šest tinejdžerskih zvijezda You Tube-a koji će upotpuniti naše vikende, a to su: Muđa i Ćale, Yasserstain, Marija Žeželj, Zvoganj, Davor Gerbus i Jana Dačović. Odlučili smo se na ovaj korak, jer smo primjetili da su nove generacije nadmašila očekivanja Zimzograda sa prošlogodišnjim meet up-om sa Janom Dačević, koji je trajao više od 7 sati. Digitalizacija i globalizacija je sveobuhvatno primjetna i u našem društvu, te djeca i mladi umjesto kreativnih radionica, više biraju svoje idole preko You Tube servisa. Na ovaj način želimo u duhu praznika da ispunimo njihove želje i zahtjeve prema nama kao organizatorima Zimzograda “, rekao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

On je naveo da će pored YouTube programa ove godine biti i dnevni program, kao i koncerti.

„U sklopu dnevnog programa svakog dana imaćemo DJ-eve, tamburaše, saksofoniste, duo i tri sastave, a oni će nas zabavljati u sklopu After work party programa koji smo napravili za sve naše posjetioce. Tu su i tri novogodišnje noći koje organizuje grad Banjaluka, ali i Dječija Nova godina za naše najmlađe“, istakao je Šiniković.

Zimzograd će ukrašavati desetine hiljada lampica i svjetlosnih efekata, a tu je i zabavni park za sve generacije.

Postavljanje kućica na Zimzogradu užurbano kreće u narednih par dana, s čime počinje najveća čarolija u Banjaluci, ali i čitavoj zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije