Banja Luka

Župljanin: Potreban socijalna karta grada

Župljanin: Potreban socijalna karta grada
Župljanin: Potreban socijalna karta grada

BANJALUKA - Kandidat Srpske patriotske stranke (SPAS) za gradonačelnika Banjaluke Slavko Župljanin rekao je da je za rješavanje problema socijalno ugroženog stanovništva neophodno uraditi socijalnu kartu grada, a novac obezbijediti prekidanjem njegovih ilegalnih tokova.

On je naglasio da oni koji se bave socijalnim radom treba da imaju empatiju prema svakodnevnim, životnim problemima materijalno ugroženog stanovništva, što ova stranka ima.

"Ovaj narod mora početi živjeti društvenim životom koji vraća dostojanstvo i nadu", rekao je Župljanin, ističući da će, ako dobije povjerenje građana, rješavanju problema socijalno ugroženog stanovništva pristupiti na početku svog mandata.

Župljanin je na konferenciji za novinare rekao da ostali kandidati za gradonačelnika Banjaluke, za koje kaže da su se već proglasili pobjednicima, nisu ni začeprkali po realnim problemima građana.

Kandidat Srpske patriotske stranke za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Miroslava Petrović istakla je da je narod na ovim prostorima vrijedan i da se nikako nije smjelo desiti da toliko osiromaši da mora ići iz zemlje.

"Na rukovodeća mjesta moramo dovoditi stručne i časne ljude i sigurno ćemo uspjeti izaći iz krize, a mladim ljudima ćemo dati primjer da jedino svojim radom mogu uspjeti", rekla je Petrovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije