BiH

Aćimović: Budućnost pripada socijalistima

Aćimović: Budućnost pripada socijalistima
Aćimović: Budućnost pripada socijalistima

ZVORNIK - Nosilac liste Socijalističke partije za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Budimir Aćimović rekao je večeras u Zvorniku da prošlost pripada SDS-u, sadašnjost SNSD-u, dok će budućnost pripadati Socijalističkoj partiji, zajedno sa građanima kojima pruža ruku.

Aćimović je na predizbornim skupu, na kojem su predstavljeni kandidati Socijalističke partije sa ove regije za Narodnu skupštinu Republike Srpske i parlament BiH, rekao da je karakteristika za ovu izbornu jedinicu nedostatak privrednog ambijenta, što najbolje osjećaju privrednici.

"Privrednog ambijenta proteklih godina nije bilo dovoljno i socijalisti će sigurno mijenjati ambijent koji će sigurno omogućiti više novih firmi i svakako više radnih mjesta", rekao je Aćimović.

On je dodao da se socijalisti programski zalažu za solidarnost, socijalnu pravdu i izdašno pomaganje najugroženijim.

Nosilac liste Socijalističke partije za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Branko Jašić rekao je da će se zalagati prvenstveno za postizanje konsenzusa političkih partija iz Republike Srpske radi usaglašavanja stavova za branjenje interesa Srpske na nivou BiH.

"Jedan od ciljeva Socijalističke partije jeste da se bori da ekonomija zauzme mjesto koje joj pripada, odnosno da se stvore uslovi da domaći i inostrani investitori po povoljnim uslovima otvaraju nove firme, a time i radna mjesta za naše ljude", rekao je Jašić.

Podsjećajući da socijalisti planiraju da osvoje devet poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Jašić je rekao da će Socijalistička partija osvojiti jedan poslanički mandat u parlamentu BiH. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije