BiH

Bogdanić osudio napad na aktivistu SNSD-a

Bogdanić osudio napad na aktivistu SNSD-a
Bogdanić osudio napad na aktivistu SNSD-a

DOBOJ - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić osudio je napad i povređivanje aktiviste ove stranke Slavka Grabovca u Tesliću.

Bogdanić je rekao na konferenciji za novinare da je ovaj incident, koji se dogodio sinoć oko 22.00 časa, ružan početak predizborne kampanje u Tesliću.

"Sinoć oko 22.00 časa jedan od aktivista Opštinskog odbora SNSD-a Teslić povrijeđen je kada su ga ispred stana napala četiri nepoznata lica. On je zadobio povrede desnog oka i trenutno se nalazi na Očnom odjeljenju dobojske Bolnice", istakao je Bogdanić.

Bogdanić je poručio da od policije očekuje da razriješi ovaj slučaj i istakao da takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju, te da ljudima, kako je rekao, nije lako da slušaju istinite priče i poruke koje odražavaju stvarnost lokalne zajednice.

On je izrazio i nezadovoljstvo cijepanjem plakata ove stranke u Tesliću, te zatražio da komunalna policija sankcioniše takve pojave.

"Ako stranke okupljene oko Saveza za promjene misle da će cijepanjem plakata donijeti nešto dobro ovom gradu, nemam ništa protiv da to nastave", rekao je Bogdanić, dodavši da neće doći do reciprociteta, jer bi to dodatno iskomplikovalo aktuelne probleme.

Bogdanić je pozvao stranke da se nadmeću u političkoj borbi, boljim načinom rada i ispunjavanjem datih obećanja od prije dvije godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije