BiH

Bosić: Podrška Bjelici - čovjeku iz naroda

Bosić: Podrška Bjelici - čovjeku iz naroda
Bosić: Podrška Bjelici - čovjeku iz naroda

Sokolac - Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je večeras na Sokocu da je ubijeđen da će Milovan Bjelica /SDS/ ponovo biti izabran za načelnika ove opštine jer je čovjek iz naroda.

Bosić je na predizbornoj tribini Saveza za promjene na Sokocu, na kojoj je podržana zajednička kandidatura Bjelice za načelnika ove opštine, rekao da je SDS najjača stranka u ovoj opštini.


Bjelica je najavio da će biti nastavljeni projekti usmjereni na razvoj ove opštine koji su planirani Strategijom razvoja do 2020. godine.

On je napomenuo da je za vrijeme njegovog mandata u opštini Sokolac završeno više projekata - rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, vertikalne signalizacije, te proširenje toplovodne mreže i toplane.

"Urađena je studija izvodljivosti za rješavanje problema odlaganja čvrstog komunalnog otpada koju je finansirala EU posredstvom Evropske investicione banke", istakao je Bjelica.

On je naveo da je za 220 diplomanata omogućeno da polože pripravnički ispit, te da opština stipendira oko 200 studenata.

Bjelica je ocijenio da predizborna kampanja u ovoj opštini protiče mirno i da nije bilo nijednog incidenta, uništavanja predizbornih plakata i slično.

"Ovo je jedna od rijetkih opština u kojoj na stubovima postavljeni plakati na kojima su kandidati iz različitih stranaka", rekao je Bjelica.

Na tribini je predstavljena odbornička lista SDS-a za Skupštinu opštine Sokolac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije