BiH

Bosić: Situacija veoma ozbiljna

Bosić: Situacija veoma ozbiljna
Bosić: Situacija veoma ozbiljna

ISTOČNO SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Mladen Bosić izrazio je zabrinutost zbog terorističkog napada u Zvorniku, naglašavajući da je situacija u ovom trenutku veoma ozbiljna.

"Treba preduzeti mjere na rasvjetljavanju ovoga što se danas desilo u Zvorniku i napraviti procjenu šta može iz svega dalje da izaći. Na Kolegijumu Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH zatražićemo da se ne održava sjednica u srijedu, jer smatramo da ne postoje uslovi za to", rekao je Bosić novinarima u Istočnom Sarajevu, nakon sastanka sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem i ministrom bezbjednosti BiH Draganom Mektićem.

On je rekao da će biti zatražena odogovornost i informacija šta se zaista dešavalo.

Bosić je zapitao šta su uradile institucije koje su dobile informaciju da se sprema određeni teroristički akt, naglašavajući da će, ukoliko se ova situacija ne istjera na čistac, ostati mogućnost novih terorističkih napada na Republiku Srpsku.

"Smatramo da terorizam nema granicu i da ukoliko se cijeli region ne uključi u borbu protiv terorizma nije moguće izaći kao pobjednik u borbi sa ovim zlom", naglasio je Bosić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije