BiH

Butulija: Sudske odluke ne komentarišemo, dovoljan je sud naroda

Butulija: Sudske odluke ne komentarišemo, dovoljan je sud naroda
Butulija: Sudske odluke ne komentarišemo, dovoljan je sud naroda

TREBINJE - Predsjednik Kluba odbornika SNSD-a Trebinje Zdravko Butulija rekao je Srni da SNSD nije dobio nikakvu odluku Apelacionog vijeća Suda BiH o poništavanju odluke CIK-a o suspenziji Slavka Vučurevića sa liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i da je SNSD neće ni komentarisati, bez obzira kakva ona bila.

 "Ne želimo da komentarišemo sudske odluke. Dovoljan sud je sud naroda i njegova volja iskazana na izborima", rekao je Butulija i poručio gradonačelniku Trebinja Slavku Vučureviću da mu je "bolje da ode sa tog mjesta, jer će na taj način Trebinje spasiti od daljeg propadanja i stvoriće se uslovi da grad krene naprijed".  

Butulija je rekao da je "očigledno da u gradu mnogo toga ne štima i da je bilo raznih malverzacija u vezi sa trošenjem finansijskih sredstava, te da će se tek nakon preuzimanja vlasti u Trebinju, kada Vučurević ode sa mjesta grdaonačelnika, utvrđivati nezakonite radnje u Gradskoj upravi". 

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Trebinje Slavko Vučurević rekao je da Apelaciono vijeće Suda BiH nije prihvatilo odluku CIK-a da njegove ime bude skinuto sa liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske zbog dešavanja na predizbornim tribinama ove partije u Trebinju i Nevesinju. 

"Apelaciono vijeće poništilo je odluku CIK-a, što znači da sam ja bio i ostao nosilac liste i da sam osvojio poslanički mandat", rekao je Vučurević na konferenciji za novinare u Trebinju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije