BiH

Čavić: Dolaze velike promjene za Banjaluku i Republiku Srpsku (FOTO)

Čavić: Dolaze velike promjene za Banjaluku i Republiku Srpsku (FOTO)
Čavić: Dolaze velike promjene za Banjaluku i Republiku Srpsku (FOTO)

BANJALUKA - U banjalučkoj dvorani Obilićevo (Mejdan) u ponedjeljak održala se prva predizborna konvencija SZP na kojoj su prisustvovali predsjednici svih stranaka koje čine Savez, predsjednici i članovi glavnih i opštinskih odbora i više od sto kandidata za gradonačelnike i opštine na lokalnim izborima 2016.

Dragan Čavić predsjednik NDP i kandidat Saveza za gradonačelnika Banjaluke rekao je da je cilj okupljanja da se ukaže na to da ovaj Savez u kampanju ulazi pobjednički.

„Od drugog oktobra dolaze velike promjene za Banjaluku a zatim i za Republiku Srpsku“ , rekao je Čavić navodeći da je njegov osnovni prioritet da omogući 1000 novozaposlenih u Banjaluci svake godine i na taj način spriječi odliv mladih potencijala.

Mladen Ivanić, počasni član PDP-a, rekao je novinarima uoči konvencije da Banjaluka treba birati nove vlasti  i da će 2. oktobra pokazati hoće li ovo stanje zadržati ili teži boljem.

Predrag Vulin, nosilac liste SDS, u ime Gradskog odbora ove stranke  rekao je okupljenima u dvorani  da je cilj Saveza za promjene da od 2. oktobra ove godine postane dio vladajuće skupštinske većine i promijeni stanje u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije