BiH

Čubrilović: Podrška opštinskom odboru stranke na Sokocu

Čubrilović: Podrška opštinskom odboru stranke na Sokocu
Foto: N.N. | Čubrilović: Podrška opštinskom odboru stranke na Sokocu

SOKOLAC - Predsjednik Demokratskog saveza /Demos/ Nedeljko Čubrilović razgovarao je večeras na Sokocu sa rukovodstvom Opštinskog odbora /OO/ ove stranke, u kojoj do kraja marta treba da bude izabrano rukovodstvo u svim lokalnim zajednicama u Srpskoj.

Čubrilović je rekao Srni da je za Demos važno kako stanovništvo u ovoj regiji reaguje na novu političku opciju i naglasio da OO Sokolac ima nepodijeljenu podršku stranke.

On je istakao da Demos ima veliku podršku građana na terenu i izrazio nadu da će tu energiju zadržati do lokalnih izbora, koji će pokazati pravu vrijednost ove stranke.

Čubrilović je rekao da OO Demosa na Sokocu dobro sarađuje sa ljudima koji namjeravaju da čine većinu u lokalnom parlamentu, te izrazio nadu da će predstavnici ove stranke uspjeti da se dogovore sa koalicionim partnerima.

Predsjednik OO Demosa Sokolac Ljubomir Erić rekao je Srni da ova stranka očekuje veliki priliv članstva i da već ima respektabilan broj mladih i obrazovanih ljudi koji joj se pridružuju, te nastoji kadrovski i brojčano ojačati.

On je istakao da je anketa među članstvom pokazala da se 99 odsto ranijih članova DNS-a na Sokocu izjasnilo za Demos.

"Bićemo novi dah na ovim prostorima kada je riječ o političkom životu i politička opcija koja već sada pokazuje snagu u svim segmentima političkog i društvenog života romanijske regije", naglasio je Erić.

On je dodao da treći dolazak predsjednika Demosa Nedeljka Čubrilovića na Sokolac od osnivačke skupštine u Opštinskom odboru ove stranke doživljavaju kao vjetar u leđa za ono što rade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije