BiH

Ćurguz tvrdi da mu je Davidović prijetio, Davidović negira

Ćurguz tvrdi da mu je Davidović prijetio, Davidović negira
Ćurguz tvrdi da mu je Davidović prijetio, Davidović negira

BANjALUKA - Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Pantelija Ćurguz izjavio je danas da mu je direktor Radio-televizije RS Dragan Davidović uputio prijetnje o čemu će obavijestiti najviši vrh Republike Srpske, dok je Davidović to negirao.

Ćurguz je rekao da mu je Davidović telefonom "zaprijetio RTRS-om zbog intervjua datog listu 'Fokus'", naglasivši da u intervjuu nema ništa uvredljivo, osim što su novinari naveli da borci traže ostavku generalnog direktora RTRS-a.

On je dodao da borci ni danas ne traže ostavku generalnog direktora, ali da je logično da čovjek koji se profesionalno bavi tim poslom čuje i drugu stranu.

Prema njegovim riječima, Davidović mu je rekao da će RTRS uzvratiti na sve moguće načine.

Ćurguz je poručio da je ovim potezom Davidović udario na BORS i na njega lično i da će reagovati i BORS, dok će on lično uzvratiti na drugi način.

"Davidović se grdno prevario zbog takvog postupka i bolje mu je da se zamjerio cijelom svijetu nego borcima i meni lično", rekao je Ćurguz novinarima nakon sjednice Predsjedništva BORS-a.

Davidović je izjavio Srni da nije prijetio Ćurguzu i da ne zna ni zašto bi to činio.

"Nikada nikome u životu nisam prijetio, to nisam radio ni u vrijeme najvećih hajki Federalne televizije protiv mene lično. Nisam uputio prijetnje ni Slobodanu Vaskoviću ni Bakiru Hadžiomeroviću. Nisam uputio prijetnje ni onima koji su skovali kovanicu nad mojim imenom "Vrba - kolac – Jasenovac", nisam prijetio Panteliji Ćurguzu i ne znam ni zašto bih'', rekao je Davidović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije