BiH

Cvijanović: Očekujem pobjedu u Petrovu

Cvijanović: Očekujem pobjedu u Petrovu
Foto: Ilustracija | Cvijanović: Očekujem pobjedu u Petrovu

PETROVO - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da očekuje pobjedu SNSD-a u Petrovu - opštini u koju je vlast Republike Srpske u proteklom periodu putem infrastrukturnih projekata uložila više od 10 miliona KM.

"I ove godine, uz tih 10 miliona KM, ulažemo još 550.000 KM u putnu infrastrukturu na lokalnom nivou i po selima kako bismo obezbijedili bolji život naših građana", rekla je Cvijanovićeva novinarima uoči predizborne tribine SNSD-a u Petrovu.

Ona je istakla da očekuje pobjedu u Petrovu i zato što zna da će ova opština to znati da vrati, jer cijeni odnos Vlade Republike Srpske prema razvoju ove lokalne zajednice.

"Mislim da će to predstavljati jednu od važnih tačaka u našoj izbornoj jedinici ovdje i da će svi zajedno doprinijeti pobjedi koju očekujemo na nivou Izborne jedinice pet", rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Zoran Blagojević izrazio je uvjerenje da će Cvijanovićeva biti predsjednik Republike Srpske.

"SNSD je u proteklom periodu u ovoj opštini ostavio velika djela iza sebe. Za vrijeme SNSD-a imovina opštine povećana je sa dva miliona KM na 20 miliona KM, izvoz je porastao sa nekih dva miliona KM na 33 miliona KM, urađeni su mnogi infrastrukturni objekti i stvorene dobre šanse za razvoj", rekao je Blagojević.

On je istakao da SNSD očekuje izbornu pobjedu u opštini Petrovo. "Ta pobjeda treba da bude ubjedljiva i potrebna nam je zbog jedinstva, zbog svega ovoga što nam se dešava", rekao je Blagojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije