BiH

Cvijanović: Od opozicije se očekivalo više

Cvijanović: Od opozicije se očekivalo više
Cvijanović: Od opozicije se očekivalo više

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras da je od opozicije u Srpskoj očekivala da se više uključi u priču o prebivalištu, jer je riječ o važnoj temi.

"Očekivala sam od opozicije, koja komentariše sve svakodnevno, a mnogo toga bez argumenata, da se malo jače uključi kada je riječ o ovoj priči oko odluke o prebivalištu, jer su trebali da odrade svoj dio", navela je Cvijanovićeva.

Ona je za Radio-televiziju Republike Srpske /RTRS/ rekla da nema pozicije i opozicije kada je riječ o važnim pitanjima, kao što je donošenje zakona o prebivalištu. "Onda očekujemo i od njih da daju svoj doprinos jednoj tako važnoj temi", navela je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je istakla da će vlasti Srpske nastaviti da preduzimaju sve što je u opisu njihovih poslova da se obezbijedi zakonitost i provođenje zakona na području Republike, a to znači sprečavati različite devijacije, odnosno stvari koje mogu predstavljati prijetnju društvu.

Ona je istakla i da je vrijeme OHR-a prošlo, kao i onih koji prizivaju njegovu intervenciju u vezi sa odlukom Vlade Srpske o prebivalištu, te napomenula da su domaće institucije te koje treba da donose pravila.

"Ovo je odličan primjer da pokažemo ko je za Evropu, a ko nije", rekla je Cvijanovićeva i ponovila da je odluka Vlade o prebivalištu dobra i da je usmjerena protiv neregularnosti i kriminala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije