BiH

Cvijanović: Pandurevićeva neozbiljno komentariše ozbiljne stvari

Cvijanović: Pandurevićeva neozbiljno komentariše ozbiljne stvari
Cvijanović: Pandurevićeva neozbiljno komentariše ozbiljne stvari

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je neodgovorno prema građanima Srpske da neko na tako neozbiljan način, kao što to radi član Glavnog odbora SDS-a Aleksandra Pandurević, komentariše tako ozbiljne stvari kao što je aranžman sa MMF-om.

Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu Pandurevićeve da "Vlada Srpske nije prekinula aranžman sa MMF-om i nije odustala od šeste tranše tekućeg aranžmana koja stiže u julu", Cvijanovićeva je odgovorila da su to besmislice poput i onih nedavno iznesenih o "Elektroprenosu BiH".

"Vlada Republike Srpske nema vremena da se bavi besmislicama dokonih opozicionara koji primaju velike plate, a onda nas svakodnevno 'gnjave' da bi ostavili utisak da nešto tobože rade", istakla je Cvijanovićeva.

Premijer Srpske je naglasila da je sigurna da sa platom od pet do šest hiljada maraka jedan opozicionar može i bolje samo ako se potrudi da razumije procese i činjenice.

"Aranžman sa MMF-om nije zvanično raskinut i u svim izjavama predstavnika Vlade Republike Srpske tako je i rečeno, kao što je rečeno i da taj aranžman neće preživjeti ako se nastave politička uslovljavanja, samo što to gospođica Pandurević od svoje silne galame nije uspjela da čuje", naglasila je Cvijanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije