BiH

Cvijanović: Pobjeda SNSD-a pobjeda RS

Cvijanović: Pobjeda SNSD-a pobjeda RS
Cvijanović: Pobjeda SNSD-a pobjeda RS

RIBNIK - Kandidat SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, kazala je u Ribniku da je politički cilj SNSD-a jaka i stabilna RS.

Ona je  na predizbornom mitingu u ovoj lokalnoj zajednici, kazala da je pobjeda SNSD-a pobjeda Srpske.

"Narod ne voli da se igra i voli da ide na sigurno, a sigurni smo mi, SNSD i Milorad Dodik. Pobijedićemo na sjeveru, na jugu, na istoku i na zapadu Republike Srpske", naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je podsjetila da je SNSD ostavio vidljiv trag u Repubici Srpskoj, zbog čega je odluka birača 12. oktobra jednostavna.

"Naše političke protivnike pitam šta su radili dok su bili na vlasti i šta su iza sebe ostavili. Sa SDS-om, PDP-om i Mladenom Ivanićem samo smo gubili. Sjetite se kako su nestajale nadležnosti Srpske. Postali smo danas ozbiljan i stabilan subjekt međunarodne zajednice. Postali smo partner Rusije. Svjesni smo potreba Srpske i zato sebi tražimo partnere", rekla je Cvijanovićeva.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Igor Radojičić poručio je biračima da je SNSD je uspješan tim koji sigurno i stabilno vodi Republiku Srpsku.

"Dodik je malu Republiku Srpsku izveo na veliku političku scenu. Dok je Dodik razgovarao u Moskvi sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, njegov protivkandidat je sa svojim tjelohraniteljem i vozačem kovao planove kako da prevari na izborima", rekao je Radojičić.

On je dodao da kod političkih protivnika "pod takozvanim nazivom Savez za promjene" ništa ne štima.

"Vi znate da prepoznate prave vrijednosti i vi sigurno znate šta je šumska krađa i Mladen Ivanić koji se nudi kao protivkandidat našoj Željki. Nama trebaju fer izbori i pobjeda SNSD-a. Poručujem vam, nemojte se kockati na ovim izborima, zna se kome ćete dati svoj glas - to su SNSD, Dodik i Željka", naglasio je Radojičić.

Nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan Nikola Špirić poručio je biračima da je glas za SNSD glas za političku stabilnost.

"BiH je nedovršen projekat međunarodne zajednice i eksperiment čija je perspektiva neizvjesna. Gradimo Republiku Srpsku i želimo da ona bude što manje entitet, a što više država. Poštujemo Dejtonski sporazum i zato vam poručujem da moramo biti strpljiv i trezven narod. Samo strpljivi i uporni imaju svoje države", istakao je Špirić.

Na predizbornom mitingu govorili su i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Ribnik Dragan Vojvodić i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Drena Đukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije