BiH

Cvijanović: Samo opoziciji sastanak sa Putinom nevažna stvar

Cvijanović: Samo opoziciji sastanak sa Putinom nevažna stvar
Cvijanović: Samo opoziciji sastanak sa Putinom nevažna stvar

MOSKVA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je sastanak zvaničnika Srpske sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom dogovoren prije nekoliko sedmica, ali je zbog njegovih iznenadnih obaveza prolongiran za jedan dan i biće održan sutra u 13.00 časova po ruskom vremenu, odnosno u 11.00 po evropskom.

"To je poznato svima, osim opozicionarima. Nevjerovatna je potreba opozicije da priča besmislice. Njih nije potrebno ni demantovati ni posebno komentarisati, jer sve što su do sada izrekli demantovala je praksa", rekla je Cvijanovićeva povodom izjava opozicionih političkih stranaka u Srpskoj u vezi sa sastancima zvaničnika Srpske i Ruske Federacije. 

Predsjednik Vlade Srpske je ocijenila da to što je opoziciji u Srpskoj sastanak sa Putinom nevažna stvar, najviše govori o njima samima.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Željka Cvijanović borave u višednevnoj posjeti Rusiji, gdje su imali niz sastanaka sa najvišim predstavnicima tamošnjih kompanija i banaka. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije