BiH

Cvijanović: Svi smo na zadatku jačanja RS

Cvijanović: Svi smo na zadatku jačanja RS
Foto: Srna | Cvijanović: Svi smo na zadatku jačanja RS

ISTOČNO SARAJEVO - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras u Istočnom Novom Sarajevu da je dalje jačanje Republike Srpske - politika koja uživa podršku građana.

"To znači da smo svi zajedno na velikom zadatku - jačanja Republike Srpske, bez koje nije moguće zamisliti naš opstanak", naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da je politika SNSD-a i ravnomjeran razvoj svih lokalnih zajednica, što je Vlada Srpske, na čelu sa SNSD-om, sve vrijeme i činila.

"Važno je da razvijamo svaku lokalnu zajednicu. Građani to očekuju od nas i u narednom periodu", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je nakon večerašnje centralne izborne tribine SNSD-a ocijenila da prepuna dvorana i okupljeni ljudi puni energije pokazuju da politika SNSD-a uživa punu podršku stanovnika Istočnog Sarajeva.

"Naš odnos prema ovom gradu i njegovim opštinama mi smo, kao Vlada i kao vlast, pokazali realizacijom mnogobrojnih projekata", naglasila je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, Vlada Republike Srpske je ovom gradu udahnula život, ulažući ogromna sredstva u razne projekte, sve s ciljem što dostojnijeg i boljeg života građana Istočnog Sarajeva, koji je strateški važan za Republiku Srpsku.

Cvijanovićeva je pozvala građane Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže da svoje povjerenje ponovo poklone SNSD-u i njegovim kandidatima koji su garant snažne i stabilne Republike Srpske.

Ona je nakon centralne izborne tribine SNSD-a ocijenila da večerašnja atmosfera u dvorani "Slavija" najavljuje novu veliku pobjedu SNSD-a, za koju će, kako je istakla, najviše biti zaslužan predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik, koji je i kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Ona je naglasila značaj izgradnje jakih i stabilnih institucija vlasti Republike Srpske, izražavajući nadu da će nakon izbora brzo i efikasno biti formirana vlast koja će odmah krenuti u nove izazove i projekte, radi obezbjeđivanja boljeg životnog standarda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije