BiH

Cvijanović: Važno njegovati dobre parlamentarne odnose

Cvijanović: Važno njegovati dobre parlamentarne odnose
Cvijanović: Važno njegovati dobre parlamentarne odnose

BANJALUKA - Međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je nakon sastanka sa predsjednikom parlamenta Slovenije Milanom Brglezom da je veoma važno da slovenački parlament njeguje dobre odnose sa parlamentima svih nivoa u BiH, kako bi pomogli u provođenju reformi u narednom periodu.

Cvijanovićeva je rekla da Slovenija kao zemlja iz bivšeg zajedničkog ambijenta može biti od pomoći svima u regionu, saopšteno je iz SNSD-a

Brglez je rekao da je na sastanku bilo riječi o svim značajnim političkim i ekonomskim dešavanjima u Sloveniji, ali i u Republici Srpskoj i BiH.

Cvijanovićeva je nakon sastanka sa šefom Kluba poslanika Socijalnih demokrata Slovenije Matjažom Hanom i potpredsjednikom slovenačkog Parlamenta iz ove stranke Andrejom Katič rekla da saradnja i razmjena iskustava poslaničkih klubova dvije stranke može biti od velike koristi, s obzirom da je Slovenija članica EU.

"Omladinske organizacije naše dvije stranke od ranije njeguju veoma dobru saradnju i sada smo procijenili da je vrijeme da unaprijedimo odnose dvije stranke i na najvišem nivou", rekla je Cvijanovićeva.

Na sastanku, u prostorijama Kluba poslanika Socijalnih demokrata Slovenije, učestvovali su i predsjednik Mladih socijaldemokrata Dušan Petrović i predsjednik Mladog foruma Socijalnih demokrata Slovenije Jan Škoberne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije