BiH

Direktor Službenog glasnika RS: Spreman sam da odgovaram za svoj rad

Direktor Službenog glasnika RS: Spreman sam da odgovaram za svoj rad
Foto: Ilustracija | Direktor Službenog glasnika RS. Spreman sam da odgovaram za svoj rad

BANJALUKA - Direktor "Službenog glasnika Republike Srpske" Dragan Veselinović izjavio je da je uvijek spreman da za svoj rad odgovara pred Vladom Republike Srpske, kao osnivačem ovog službenog glasila, ali i pred sudskim organima.

Veselinović ne smatra spektakularnim to što su predstavnici opozicije danas podnijeli Okružnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv njega zbog neobjavljivanja odluka Narodne skupštine Srpske.

"O tome da li su u pravu i da li su imali razlog da podnesu prijavu najbolje će da sude birači na sljedećim izborima", rekao je Veselinović novinarima u Banjaluci.

On tvrdi da je radio najbolje što je znao i mogao u određenim okolnostima.

Upitan zašto ove odluke Narodne skupštine nisu objavljene skoro dvije godine, Veselinović je rekao da će o tome razgovarati pred sudskim organima.

Lideri SDS-a, NDP-a i PDP-a Vukota Govedarica, Dragan Čavić i Branislav Borenović podnijeli su danas krivičnu prijavu protiv Veselinovića zbog neobjavljivanja odluka Narodne skupštine koje se odnose na održavanje referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH i na sastav Komisije za sprovođenje referenduma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije