BiH

Đokić: Za snažnu i pravednu Srpsku sa odgovornom vlašću

Đokić: Za snažnu i pravednu Srpsku sa odgovornom vlašću
Đokić: Za snažnu i pravednu Srpsku sa odgovornom vlašću

NEVESINJE - Lider Socijalističke partije Petar Đokić rekao je u Nevesinju da socijalisti žele snažnu i pravednu Republiku Srpsku predvođenu odgovornom vlašću.

Đokić je istakao da su Nevesinjci svojom hrabrošću zadivili i zadužili Republiku Srpsku i poručio da ta njihova žrtva ne smije biti zaboravljena.

"U proteklih dvadeset godina Socijalistička partija stalno promoviše socijalnu ulogu države, pomoć penzionerima i boračkim kategorijama i čini napore za smanjenje nezaposlenosti", rekao je Đokić sinoć na zajedničkoj tribini Socijalističke partije Republike Srpske i Srpske radikalne stranke /SRS/ "Dr Vojislav Šešelj".

Nosilac liste Socijalističke partije za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu devet Momčilo Vukotić rekao je da se socijalisti i radikali više od dvije decenije bore za socijalnu pravdu, solidarnost i odgovornu vlast i od tih ciljeva neće odustati ni nakon oktobarskih izbora.

Poslanički kandidat SRS "Dr Vojislav Šešelj" Dragan Ristić rekao je da su ideološke razlike socijalista i radikala u sjenci onogo što ih spaja, navodeći da su to patriotska i nacionalna osjećanja i ljubav prema Srbiji i Rusiji.

Ristić je naglasio da će ovaj politički subjekt pokazati da se skromnom i dostojanstvenom kampanjom može ostvariti pobjeda u Nevesinju.

Podršku zajedničkom nastupu socijalista i radikala na tribini dali su zamjenik predsjednika SRS u Srbiji Nemanja Šarović i general Božidar Delić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije