BiH

Dodik: Bosić ide nepovratnom spiralom izdaje

 Dodik: Bosić ide nepovratnom spiralom izdaje
Dodik: Bosić ide nepovratnom spiralom izdaje

PRIJEDOR - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će i kao predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ i kao predsjednik Republike sve učiniti da okupi sve političke snage u Srpskoj na ideji jačanja Republike Srpske.

"Mislim da su /lider SDS-a Mladen/ Bosić i njegova grupa u SDS-u krenuli spiralom izdaje koja je nepovratna i ne može da se zaustavi, što se njih samih tiče, a o tome govore i poslanici koji su izašli iz SDS-a, a još više oni koji su formirali Izvorni SDS", rekao je Dodik novinarima na Mrakovici gdje su obilježene 73 godine od Bitke na Kozari.
 
On je naveo da su ljudi iz Izvornog SDS-a imali ogromne lične probleme sa progonima svih ovih godina jer su "prepoznali da je Bosićeva politika u Sarajevu potpuno drugačija od onoga što su izvorni zahtjevi SDS-a kao političke partije i političkog pokreta".
 
"Upravo oni najbolje govore o tome da ta politika mora biti zaustavljena i, ukoliko ne bude zaustavljena, ona će biti porazna za Srbe, srpski narod i Republiku Srpsku", ocijenio je Dodik.
 
On je poručio da je SNSD otvoren za saradnju i razgovore sa svima, uključujući novoosnovani klub poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.
 
Novi klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske čine poslanici Nenad Stevandić, Darko Banjac i Slavko Dunjić, bivši članovi SDS-a, te poslanik DNS-a Duško Ivić koji je, takođe, ranije bio član SDS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije