BiH

Dodik: Čolić zaslužuje podršku građana

Dodik: Čolić zaslužuje podršku građana
Dodik: Čolić zaslužuje podršku građana

KOSTAJNICA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Kostajnici da kandidat ove stranke za načelnika kostajničke opštine Marko Čolić, zbog svega što je uradio u prvom mandatu, zaslužuje da ponovo bude izabran na ovu funkciju.

"SNSD želi da kod građana Kostajnice ojača osjećaj da je važno nastaviti kontinuitet razvoja i ja sam svojim dolaskom ovdje želio da dam doprinos uvjerenju da Kostajnica može ići dalje", rekao je Dodik na predizbornom skupu SNSD-a.

On je izrazio zadovoljstvo zbog ulaganja velikih sredstava u razvojne projekte realizovane u protekle četiri godine.

Govoreći o odnosima u BiH, Dodik je ocijenio da je devastacija BiH nezaustavljiv proces i da Republika Srpska jedina ima sve potrebne preduslove da bude samostalna.

Na predizbornom skupu, na kome su predstavljeni kandidati za odbornike u Skupštini opštine Kostajnica, govorili su i potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić, nosilac odborničke liste Joka Dragičević i kandidat za načelnika Marko Čolić.

Špirić je rekao da vjeruje da će građani Kostajnice povjerenje ponovo dati SNSD-u.

"Vaša podrška kandidatu za načelnika Čoliću i ovoj odborničkoj listi predstavlja i glas za Milorada Dodika. Vaša podrška će dodatno osnažiti njegovu poziciju u odbrani Republike Srpske", istakao je Špirić.

Aktuelni načelnik i kandidat za načelnika Kostajnice Marko Čolić rekao je da je u protekle četiri godine u ovu opštinu uloženo 10 miliona KM, odnosno više nego u svih prethodnih 13 godina od kada je opština formirana.

"Samo u asfaltiranje deset kilometara puteva i ulica uložili smo 1.245.000 KM, sagradili smo otkupnu stanicu, rekonstruisali Dom zdravlja, proširili groblje i sagradili kapelu", istakao je Čolić.

Govoreći o problemu razgraničenja između BiH i Hrvatske u dolini rijeke Une, Čolić je rekao da vjeruje da će granica biti uspostavljena u skladu sa Dejtonskim sporazumom, odnosno maticom rijeke Une.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije