BiH

Dodik: Da nisam u Beču organizovao bih skup u Boriku, da opozicija vidi šta je plenum

Dodik: Da nisam u Beču organizovao bih skup u Boriku, da opozicija vidi šta je plenum
Foto: Ilustracija | Dodik: Da nisam u Beču organizovao bih skup u Boriku, da opozicija vidi šta je plenum

BEČ - Da nisam poslom u Beču, SNSD bi organizovao skup u dvorani "Borik", pa da vidi opozicija šta je plenum i podrška, poručuje predsjednik SNSD-a i Republike Srpske Milorad Dodik iz glavnog grada Austrije.

On kaže da je skup koji je organizovala opozicija u Banskom dvoru, samo skup "njihovih simpatizera", te da ih ima više skupljali bi se na "nekom trgu ili u većoj dvorani".

"Pokazuju se preambicioznim, kakav narod, to su neki njihovi simpatizeri koji se okupljaju na nekom protestnom mitingu i ništa više. Uvijek oni koji su slabi u politici, pokušavaju da se identifikuju sa narodom  i da  na taj način to predstave", izjavio je Dodik za "ATV".

On dodaje da ne očekuje nikakav efekat skupa u Banskom dvoru.

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić poručuje da je svaki razgovor sa narodom dobrodošao, te da je skup opozicije legitiman.

"Sve je legitimno što ne poziva na nasilje. Svaki razgovor sa građanima je dobrodošao, jedino isijavanje negativne energije, političke mrženje i poziva na nasilje nisu doborodošli. Ali da unaprijed ništa ne podcijenjujemo", rekao je Stevandić.

Opozicija u Republici Srpskoj organizovala je u ponedjeljak naveče "Prvu skupštinu naroda" u Banskom dvoru u Banjaluci. Opširnije o tome pročitajte u odvojenoj vijesti na OVOM LINKU!

(ATV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije