BiH

Dodik: Dnevni red Predsjedništva BiH biće u interesu Srpske

Dodik: Dnevni red Predsjedništva BiH biće u interesu Srpske
Foto: Srna | Dodik: Dnevni red Predsjedništva BiH biće u interesu Srpske

FOČA - Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da će, ukoliko bude izabran, dnevni red Predsjedništva biti utvrđivan u interesu Srpske, a ne nekih stranih mešetara i ambasada.

"O tome neće biti razgovora", istakao je Dodik na večerašnjem predizbornom mitingu u Foči.

On je rekao da će se zalagati za ustavni okvir kakav je napisan u Dejtonu, a ne onakav kakav su nametali visoki predstavnici, i naglasio da neće biti moguće da Srpska bude ponižena ili da se od nje traži nešto na šta nije spremna.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da veliki broj ljudi koji su se okupili na trgu u Foči pokazuje snagu ove stranke, čija će pobjeda na predstojećim izborima biti još jedna pobjeda za Srpsku.

Ona je naglasila da je važno što će prava Srba u Federaciji BiH /FBiH/zastupati jedinstvena Srpska lista.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Veljko Marić rekao je da je ponosan na sve što je u prethodnih nekoliko godina urađeno u Foči uz pomoć rukovodstva Srpske.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Luka Petrović rekao je da će jedan od velikih projekata koji će Srpska realizovati sa Srbijom biti izgradnja modernog puta od Foče do Tjentišta.

Na tribini su govorili i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz Izborne jedinice devet Dejan Pavlović, nosilac liste za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Staša Košarac i kandidat za ovaj nivo vlasti Goran Milić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije