BiH

Dodik: Naša snaga se zasniva na podršci naroda

Dodik: Naša snaga se zasniva na podršci naroda
Foto: Srna | Dodik: Naša snaga se zasniva na podršci naroda

TRNOVO - Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Trnovu da vjeruje da građani prepoznaju šta je vlast, pod vođstvom SNSD-a, uradila i pozvao ih da nastave da zajedno grade ovu opštinu i Srpsku.

"Moja snaga se zasniva na vašoj podršci. Iza nas je 12 godina mira i dodatne stabilnosti i razvoja Republike Srpske pod vođstvom SNSD-a. Potrebno je da se čujemo i razumijemo. Hoću jasno da vam kažem da želim da vas stimulišem da zajedno nastavimo da izgrađujemo Trnovo", istakao je Dodik i naglasio da vjeruje u snagu Trnova i Srpske. 

On je pozvao građane da 5. oktobra dođu na otvaranje novog objekta Bolnice u Istočnom Sarajevu, podsjetivši da je 80 miliona iz budžeta Srpske uloženo u ovu zdravstvenu ustanovu i novu opremu. 

"Mi smatramo da ovaj narod to treba da ima. Mi smo u Istočnom Sarajevu sve što je bilo postavljeno kao agenda za rješavnje i riješili", naglasio je Dodik. 

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je ponosna na stanovnike Trnova i njihovu istrajnost da opstanu ovdje gdje je to bilo teško jer su bezbroj puta bili pod pritiskom, napadani i osporavani. 

"Vlasti SNSD-a koje su bazirane u Banjaluci nikada nisu prestale da misle o Trnovu i vode računa o našim ljudima ovdje, a realizovani projekti to podrvđuju. Ovo nije obična kampanja, ni obični izbori. Da jesu, imali bismo ukrštanje argumenata, imali bismo dvije strane i utakmicu. Pri tome treba zapamtiti, da utakmicu vode i kreiraju navijači, a dobijajaju igrači. Mi ćemo dobiti ovu utakmicu", poručila je Cvijanovićeva. 

Ona je dodala da je ovo kampanja u kojoj SNSD ide i druži se sa ljudima, okuplja se oko svake vaćne stvari, projekta, što uvijek rade. 

"Ovo je vrijeme kada pokazujemo našu snagu, politika je takva. S druge strane, nemate nikakvu pravu političku aktivnost, ponudu. Druge strane sjede po ćoškovima, po studijima, tamo se prave razni crni spotovi i izmišljaju se priče, kaljaju se ljudi. Tamo nema politike, a to narodu treba. Politika da bismo donosili politike i za zdravstvo pa da imamo bolnice, i za poljoprivredu, infrastrukturu", navela je Cvijanovićeva. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije