BiH

Dodik: Nedolično i klovnovsko ponašanje opozicije

Dodik: Nedolično i klovnovsko ponašanje opozicije
Foto: Ilustracija | Dodik: Nedolično i klovnovsko ponašanje opozicije

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da jučerašnje "nedolično i klovnovsko ponašanje" opozicije u Narodnoj skupštini Srpske potvrđuje tezu da oni već duže vrijeme nisu opozicija vlasti, već samoj Republici Srpskoj, a od sinoć i sami sebi.

"Nevjerovatna je činjenica da već u dužem vremenskom intervalu opozicija bježi da se izjasni o vrlo bitnim pitanjima za Republiku Srpsku, kao što je, recimo, sinoć bila Rezolucija o vojnoj neutralnosti. Umjesto što su pištaljkama i urlanjem po Narodnoj skupštini pokušali da zaustave njen rad, mislim da bi bolje bilo da su bar na pet minuta zaustavili rad Parlamentarne skupštine BiH i na taj način pokazali šta misle o sramnoj presudi Naseru Oriću ili neprocesuiranju njihovog kolege Šefika Džaferovića ili Atifa Dudakovića za ratne zločine nad Srbima", rekao je Dodik Srni.

Prema njegovim riječima, ako nisu smjeli ni toliko, mogli su bar sa pištaljakama otići pred Sud i Tužilaštvo BiH i na taj način pokazati da dijele patnju svojih sunarodnika iz Podrinja, kada se nisu udostojili da dođu na sastanak koji je tim povodom sazvao predsjednik Republike.

"Ovako su po nalogu Orićevih pokrovitelja došli da zvižde narodnoj volji iskazanoj na demokratskim izborima u Republici Srpskoj. Ne vjerujem da je ovakvo ponašanje opozicije zamišljao ni naš narod kada im je davao glas", rekao je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije