BiH

Dodik: O kandidatu za predsjednika Vlade sa koalicionim partnerima

Dodik: O kandidatu za predsjednika Vlade sa koalicionim partnerima
Foto: N.N. | Dodik: O kandidatu za predsjednika Vlade sa koalicionim partnerima

TESLIĆ - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik izjavio je da SNSD čuva dostojanstvo srpskog naroda i Republike Srpske, te svih onih koji su živote dali za njeno stvaranje.

Na obilježavanju 20 godina od osnivanja teslićkog SNSD-a, Dodik je naglasio da ova stranka u Tesliću, kao i u drugim opštinama Srpske, može da se okrene i pokaže šta je uradila u proteklom periodu.

"Ova dvorana u kojoj se nalazimo izgrađena je na inicijativu naših aktivista. Izgrađen je put od Kotor Varoša do Teslića i mnoge druge kapitalne stvari koje se odnose na ovu opštinu", rekao je Dodik.

On je naglasio da je današnja manifestacija odlična prilika da zahvali zaslužnima na dosadašnjoj upornosti i srčanom radu na promociji ideja SNSD-a, koja je politika državotvornosti Republike Srpske i koja baštini i čuva mir.

"SNSD je ponosna i dostojanstvene politička partija koja sa obrazom može da izađe pred ovaj narod i pokaže svoje rezultate", istakao je Dodik.

On je naveo da će predstavljanje kandidata za predsjednika Vlade biti u skladu sa unaprijed utvrđenim rokovima i da će sa koalicionim partnerima dogovarati ko su najbolji kandidati.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić očekuje da će ova partija ostvariti pobjedu na svim nivoima vlasti u Srpskoj i BiH.

Današnjoj manifestaciji povodom obilježavanja 20 godina od osnivanja teslićkog SNSD-a, prisustvovala je i potpredsjednik stranke Željka Cvijanović, predstavnici koalicionih stranaka u Tesliću, načelnici opština Stanari i Prnjavor, te predstavnici Univerzitetsko-kliničkog centra iz Banjaluke.

Tokom manifestacije uručena je zahvalnica Ivki Ristić, prvom poslaniku SNSD-a iz Teslića u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Zahvalnice su uručene i prvim teslićkim odbornicima iz reda ove stranke Savi Kasapoviću, Bošku Jotanoviću, Nikoli Vukoviću i Vojislavu Dujakoviću.

Za 20 godina rada nagrada je uručena tehničkom sekretaru Slobodanki Nunić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije