BiH

Dodik: SNSD najjača i najodgovornija stranka za RS

Dodik: SNSD najjača i najodgovornija stranka za RS
Foto: Srna | Dodik: SNSD najjača i najodgovornija stranka za RS

MODRIČA - Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras da će zadaci SNSD-a, kao najjače i najodgovornije stranke za državu Republiku Srpsku, u narednom periodu biti jačanje privrede, očuvanje političke stabilnosti i uspješno provođenje izbora u narednoj godini.

Dodik je naveo da se u narednom periodu očekuje rast privrede od tri odsto, kao i da bi SNSD na izborima iduće godine trebalo da ostvari pobjedu od 51 odsto.

On je na tribini SNSD-a u Srpskom kulturnom centru u Modriči istakao da je ponosan na sve opštinske organizacije ove stranke u Republici Srpskoj, posebno na organizaciju i rukovodstvo SNSD-a u Modriči, koje na najbolji način rukovodi ovom lokalnom zajednicom.

"Razvoj Modriče pod rukovodstvom SNSD-a je vidljiv, a posebno je vidljiva stabilizacija stanja nakon katastrofalnih poplava 2014. godine", ocijenio je Dodik, te naglasio da je sa rukovodstvom stranke i lokalnom upravom, tokom današnje posjete Modriči, razgovarao o novim razvojnim projektima za ovu opštinu.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Mladen Krekić, koji je i načelnik opštine, rekao je da je stanje u Modriči stabilno i da su od 2004. godine do danas u Modriči, pod rukovodstvom SNSD-a, ostvareni dobri rezultati u svim oblastima.

"Zasluge za razvoj pripadaju svim građanima i strankama, a posebno SNSD-u", dodao je Krekić.

On je naglasio da je sa predsjedikom Dodikom i ministrima u Vladi Republike Srpske Srebrenkom Golić, Draganom Bogdanićem i Stevom Mirjanićem razgovarao o realizaciji nekoliko važnih projekta za Modriču.

Krekić je potvrdio da je predsjednik Dodik obećao podršku za uređenje Trga Milan Jelić, izgradnju kružnog toka, te uređenje dijela ulica u izbjegličkim naseljima u Modriči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije