BiH

Dodik: Šamac zaslužuje više

Dodik: Šamac zaslužuje više
Dodik: Šamac zaslužuje više

ŠAMAC - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras u Šamcu da ova opština zaslužuju veću pažnju od one koja joj do sada poklanjana, te najavio nastavak obnove i izrade programa pomoći privredi i poljoprivredi.

Dodik je na predizbornom skupu istakao da je došao u Šamac čistog obraza, jer je u ovoj opštini bio i tokom majskih poplava kada je bilo najteže.

"Drago mi je da ovdje mogu da vidim direktnu podršku sistemu vaučera i da su ljudi zadovoljni", rekao je Dodik i dodao da će pomoć i dalje biti pružana.

On je istakao da se nastavlja izrada programa za pomoć privredi i poljoprivredi, dok je projekat obnove infrastrukture u Šamcu već osmišljen.

"Ovdje je odlična atmosfera, a sinergija sa vama nam daje snagu i elan da nastavimo da radimo. Šamac zaslužuje veću pažnju od one koja joj je ranije bila poklanjana i nastavićemo ovdje da obnavljamo postojeće institucije i gradimo nove", rekao je Dodik.

On je poručio da želi da pomogne izgradnju sportske dvorane u Šamcu da bi se mladi u ovoj opštini bavili sportom.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da SNSD očekuje punu podršku od građana Šamac, jer su u ovoj opštini, zahvaljujući odgovornoj lokalnoj vlasti, uradili dobre stvare u vrijeme kada nije bilo teško, a onda su se pokazali na djelu i tokom majskih poplava.

"S punim pravom očekujemo dobar rezultat na predstojećim izborima za sve što smo uradili u Šamcu i drugim mjestima u Srpskoj i očekujem apsolutnu izbornu pobjedu", poručila je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je veoma važno da koalicija SNSD-DNS-SP ima stabilnu većinu u Narodnoj skupštini Republike Srpske da bi mogla da formira vladu u najkraćem periodu.

"Važno je da formiramo vladu koja će imati stabilnost u funkcionisanju, kao što je ima i naša Vlada. Osim toga, bitno je da imamo dovoljan broj poslanika u parlamentu BiH kako bismo mogli da spriječimo donošenje problematičnih odluka po Republiku Srpsku ili nekog zakonskog rješenja i da budemo dobar tim", rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-za za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dragan Ilinčić rekao je da je njegov cilj stabilnost Srpske i solidarnost, što je ostvarila i aktuelna Vlada Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije