BiH

Dodik: Vučić ne pita šta mi radimo, nego šta nam treba

Dodik: Vučić ne pita šta mi radimo, nego šta nam treba
Foto: N.N. | Dodik: Vučić ne pita šta mi radimo, nego šta nam treba

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, prilikom svečanog otvaranja novoizgrađenog sjevernog krila i rekonstruisanog centralnog medicinskog bloka Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, naglasio je i da mnogo toga ne bi moglo da bude urađeno bez podrške Srbije, te podsjetio na saradnju koja je postojala u vrijeme ratnih sukoba na ovim prostorima.

On je zahvalio toj generaciji ljudi koja je vodila Srbiju i zdravstveni sistem toga vremena, kao i timu današnjeg predsjednika Srbije Aleksandra Vučića za koga je rekao da gleda u Republiku Srpsku i uvijek je spreman da pomogne.

"Predsjednik Vučić gleda u Republiku Srpsku i "ne pita šta vi tamo radite" nego "šta vam tamo treba". I to je ozbiljna razlika koju želimo da njegujemo i da gradimo", istakao je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske. 

Predsjednik Srpske je napomenuo da će bolnica u Istočnom Sarajevu biti otvorena 5. oktobra i da će je nazvati "Srbija".

"Vjerujem da će ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar, koji je i danas sa nama, kao i predsjednik Aleksandar Vučić, biti prisutni na otvaranju bolnice u Istočnom Sarajevu", naglasio je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije