BiH

Dodik u Podgradcima: Nastaviti gradnju puta prema Mrakovici

Dodik u Podgradcima: Nastaviti gradnju puta prema Mrakovici
Foto: Srna | Dodik u Podgradcima: Nastaviti gradnju puta prema Mrakovici

GRADIŠKA - Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je večeras u Gornjim Podgradcima kod Gradiške da je SNSD učinio sve u proteklim godinama da u ovom kraju bude izgrađen savremeni put, vodovod, da oživi drvna industrija i da će učiniti sve da se nastavi gradnja puta prema Mrakovici.

"Mi smo dio ovog naroda i ja sam došao ovdje da kažem da želim svaki put da se vratimo sa novim projektom kako bismo ohrabrili ljude da ovdje žive, međusobno vole i podržavaju. To je ono što je politika SNSD-a", rekao je Dodik na predizbornoj tribini.

On je rekao da je važna podrška Željki Cvijanović kao kandidatu za predsjednika Republike Srpske i njemu kao kandidatu za člana Predsjedništva BiH, ali da je isto tako važna podrška kandidatima na listama za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH.

"Najbolji izbor SNSD je ponudio ovom narodu i vjerujem da ćemo ovdje imati snažnu i veliku podršku", naglasio je Dodik, koji je ldier SNSD-a.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Ranka Perić Romić istakla je da očekuje da će građani na izborima birati SNSD, stranku koja radi i gradi, koja radi u interesu svog naroda.

Ona je pozvala građane da biraju ljude koji su spremni da ostanu u Srpskoj, brane njene interese i daju doprinos za svoj narod.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Denis Šulić rekao je da 10. dan kampanje pokazuje da je SNSD sigurni pobjednik u Gradišci, ali će i do kraja kampanje raditi na tome da kandidatske liste SNSD-a dobiju natpolovičan broj glasova birača i obezbijede 42 poslanika u Narodnoj skupštini Srpske i sigurnu vlast SNSD-a, Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

Kandidat za poslanika iz ove izborne jedinice Ognjen Žmirić rakao je da SNSD očekuje najbolji izborni razultat do sada u Gradišci jer u nepune dvije godine gotovo da nije bilo mjesne zajednice u kojoj nije realizovan bar jedan projekat.

On je naglasio da će se kandidati gradiškog SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini boriti interese Gradiške, najviše za privredene investicije i otvaranje novih radnih mjesta.

Na predizbornoj tribini u Gornjim Podgradcima govorili su i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić, te nosilac kandidatske liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH za Izbornu jedinicu jedan Nebojša Radmanović i nosilac liste za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Darko Tomaš.

"Srbi u FBiH da podrže zajedničku srpsku listu"

Dodik je poručio večeras da je veoma važno da svi Srbi, koji imaju pravo, glasaju u Federaciji BiH (FbiH) i podrže zajedničku srpsku listu, da bi dobili potrebnu političku snagu u ovom entitetu.

"Mi smo bili podržani u Drvaru, Grahovu i Glamoču, a ovaj put smo pozvali sve političke snage da bi se domogli jednog poslaničkog mjesta i mogli da kreiramo vlast u FBiH i zaštitimo naše krajeve", rekao je Dodik večeras u Gornjim Podgradcima kod Gradiške.

On je naglasio da je Republika Srpska uz srpski narod u FBiH, dodajući da neke formalne odluke, ipak, moraju da se donose u okviru FBiH, jer moraju da se poštuju ustavne nadležnosti i Dejtonski mirovni sporazum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije