BiH

Dragičević: Zapitajte se gdje se budite, gdje djecu vodite

Dragičević: Zapitajte se gdje se budite, gdje djecu vodite
Foto: N.N. | Dragičević: Zapitajte se gdje se budite, gdje djecu vodite

BANJALUKA - Više stotina Banjalučana i večeras se okupilo na trgu u Banjaluci kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću, ogorčenom ocu Davida čija sudbina nije jasno utvrđena ni tri mjeseca nakon pronalaska tijela.

"Zapitajte se gospodo gdje se ujutro budite, gdje djecu vodite", rekao je Davor.

Još jednom je sve pozvao na mir i dostojanstvo.

"Ubice i zločinci nam neće dati istinu i pravdu. Sve je jasno. Imate, gospodo, zasjedanje 19. juna Narodne skupštine i tada će sve biti kristalno jasno, mada se sve već zna. Dajem vam svoje obećanje, gospodo, da nećete moći tako. Ja, Davor Dragičević, do kraja života vam neću oprostiti ni Davida ni ostalu djecu", poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičević.

Ujedno se zahvalio na podršci koju mu svakodnevno pružaju građani Banjaluke, ali i drugi iz raznih krajeva BiH i dijaspore.

Pročitano je i pismo u kojem se skreće pažnja kako su neke partije već dale do znanja da neće glasati za, već protiv rezultata Anketnog odbora.

"Svako ko ima imalo ljudskosti trebao bi da razmišlja kao čovjek, a ne partijski poslušnik", navodi se između ostalog u pismu podrške koje je pročitano danas. (ATV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije