BiH

Govedarica: Odbaciti govor mržnje

Govedarica: Odbaciti govor mržnje
Govedarica: Odbaciti govor mržnje

BANJALUKA - Poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u parlamentu RS Vukota Govedarica izjavio je da je aktuelna vlast, prevođena SNSD-om, uništila ekonomiju, drastično umanjila broj radnih mjesta, povećala nezaposlenost i broj penzionera, zbog čega je promjena vlasti od životne važnosti za RS.

On je najavio da će SDS na oktobarskim izborima ponuditi građanima plan za spas privrede, industrijske i poljoprivredne proizvodnje, te da će SDS raditi na jednoj poreskoj i fiskalnoj politici i pravednom zapošljavanju.

Govedarica tvrdi da "partijsko i partokratsko zapošljavanje ne vode ničemu, osim što mlade ljude dovode u očaj i razočaranje".

Upoređujući podatke o zaduženosti RS 2005. godine i danas, on je na konferenciji za novinare naveo da su se ukupna dugovanja ovog entiteta povećala za 3,6 milijardi KM, dok je danas više od 10.000 nezaposlenih u odnosu na taj period.

Govedarica je pozvao ostale političke stranke "da izbace govor mržnje i da umjesto toga svi zajedno počnu raditi na boljoj budućnosti građana, posebno mladih ljudi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije