BiH

Gradski odbor SNSD-a Trebinje usudio napad na Vukanovića

Gradski odbor SNSD-a Trebinje usudio napad na Vukanovića
Gradski odbor SNSD-a Trebinje usudio napad na Vukanovića

TREBINJE - Gradski odbor SNSD-a Trebinje osudio je napad odgovornog lica privatnog preduzeća "Imeks internacional" na novinara Nebojšu Vukanovića, prilikom protesta radnica pred prostorijama ovog preduzeća.

"Umjesto da se novinarima omogući obavljanje njihovog posla, odnosno pristup informacijama, grubo im je onemogućen rad, a na udaru se sticajem okolnosti našao novinar Vukanović, koji je prvi zakoračio u prostorije preduzeća", navodi se u saopštenju GO SNSD-a povodom jučerašnjeg incidenta u Trebinju u kojem su učestvovali zamjenik direktora ovog tekstilnog preduzeća Nikola Rakić i novinar Vukanović.

Iz SNSD-a upozoravaju da zabrinjava to što se sličan obrazac neprimjerenog ponašanja i odnosa prema drugim ljudima u Trebinju može primijetiti u zadnjih godinu i po dana.

"Umjesto međusobnog uvažavanja i borbe argumentima nerijetko se koriste teške riječi i uvrede na račun političkih protivnika i neistomišljenika", navodi se u saopštenju i dodaje da se takva slika, nažalost, najčešće šalje iz Trebinja i stvara vrlo negativnu percepciju o ovom gradu.

Gradski odbor SNSD-a Trebinje apelovao je na sve učesnike javnog, privrednog i društvenog života da zajedno povedu računa da teške i neprimjerene riječi svedu na minimum, kako bi Trebinje povratilo imidž poželjnog mjesta za život i dolazak.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije