BiH

Hadži Jovan Mitrović: Ivanić se ne može uklopiti u borbu protiv kriminala

Hadži Jovan Mitrović: Ivanić se ne može uklopiti u borbu protiv kriminala
Hadži Jovan Mitrović: Ivanić se ne može uklopiti u borbu protiv kriminala

BANJALUKA - Predsjednik Srpske napredne stranke /SNS/ hadži Jovan Mitrović izjavio je danas da se lider PDP-a Mladen Ivanić ne može uklopiti u bilo kakvu borbu protiv kriminala i korupcije, jer u tom pogledu ima hipoteke iz prošlosti.

Mitrović je istakao da je Ivanić nanio ogromnu štetu privatizacijom nekadašnje "Kristal banke" za jedan evro.

"O kakvoj borbi protiv kriminala i korupcije govori Ivanić kada se zna da je svojevremeno načino štetan ugovor sa Litvancima prilikom privatizacije Fabrike glinice `Birač`, koju je oštetio za četiri miliona KM. Tada je ova fabrika imala zalihu robe u vrijednosti od četiri miliona KM, pa neka to objasni kontrolnim organima", rekao je Mitrović Srni.

On je naglasio da iz tih razloga SNS nije mogao da podrži kandidaturu Ivanića za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

"Ivanić se ne uklapa ni u priču o otvaranju novih radnih mjesta. Dok je bio predsjednik Vlade Republike Srpske obećavao je da će da bude otvoreno 40.000 radnih mjesta, što se nikada nije dogodilo", napominje Mitrović.

Ivanić je danas optužio SNS, čiji je predsjednik hadži-Jovan Mitrović, da iznosi iste stavove kao i vladajuća koalicija, predvođena SNSD-om.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije