BiH

Indira Muharemović najmlađi kandidat za predsjednika RS

Indira Muharemović najmlađi kandidat za predsjednika RS
Indira Muharemović najmlađi kandidat za predsjednika RS

BANJALUKA - Kandidat Prve stranke za predsjednika Republike Srpske Indira Muharemović izjavila je da je njen cilj da predstavlja sve građane Srpske, bez obzira kojem narodu pripadaju i kojem se Bogu mole.

Muharemovićeva, koja je najmlađi kandidat za predsjednika Srpske na predstojećim izborima, rekla je novinarima da će se, ukoliko bude izabrana na ovu funkciju, boriti za izlazak iz siromaštva, te za optimističniju budućnost i prosperitet.

Ona je izrazila očekivanje da će birači prepoznati kvalitet mladih i visokoobrazovanih ljudi koji žele da se bore za bolje sutra.

Predsjednik Prve stranke Amer Bekan rekao je da je ova stranka "jedina multietnička, građanska politička opcija koja je nastala iz februarskih demonstracija u BiH", te da se njeni ciljevi zasnivaju, prvenstveno, na ekonomskom prosperitetu i borbi protiv siromaštva.

On kaže da je ova stranka pronašla austrijskog investitora koji je zainteresovan da u Banjaluci realizuje projekat izgradnje postrojenja za spaljivanje otpada, odnosno projekat u oblasti proizvodnje alternativne energije.

Bekan je naveo da je pismo namjere upućeno gradu Banjaluka i da je riječ o investiciji vrijednoj 60 miliona evra.

Kandidat Prve stranke za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Branka Brajić kaže da je želja kandidata ove stranke da se manje bave riječima, a više djelima.

Kandidat Prve stranke za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Marijo Pavlović rekao je da će se zalagati za rješavanje problema običnog čovjeka i porodicu, te za znanje i nauku. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije