BiH

Jovičić: Među građanima najviše nezadovoljnih

Jovičić: Među građanima najviše nezadovoljnih
Jovičić: Među građanima najviše nezadovoljnih

BANJALUKA - Dragomir Jovičić, lider Stranke pravedne politike (SPP) i kandidat za predsjednika Republike Srpske, poručio je danas na predizbornom skupu u Glamočanima da je potrebno da građani izađu na izbore budući da ih je dosta nezadovoljnih a sada imaju i za koga da glasaju.

"Republika Srpska je u velikim ekonomskim, socijalnim, bezbjednosnim i političkim problemima. U te probleme su nas dovele političke partije u poslednjih 20 godina a iz njih možemo izaći samo rukovođeni nekom novom političkom strategijom. Građani treba da izađu na izbore", rekao je Jovičić.

On je poručio da samo struka i znanje mogu izvesti RS iz problema u kojim se nalazi.

"U društvu je takvo stanje da je više penzionera nego zaposlenih i da više od dvije trećine mladih želi da napusti RS", upozorio je Jovičić.

On je ocijenio da je SPP jedina ozbiljna nova politička snaga na političkoj sceni.

"SPP će ekonomski razvoj bazirati na vlastitim potencijalima ali naravno da nam neće smetati strana ulaganja. Međutim, svakako da mislim da se ne treba previše zaduživati", rekao je Jovičić.

Dragiša Savić, nosilac liste SPP za Izbornu jedinicu 2, rekao je da će ako bude izabran za poslanika u NSRS pažnju prije svega da obrati na status mladih, poljoprivrednika, penzionera i boračke populacije. On je naglasio da građani RS žive dosta teško uz ocjenu da se to može promijeniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije