BiH

Jovičić: Nismo htjeli da budemo dio opozicije

Jovičić: Nismo htjeli da budemo dio opozicije
Jovičić: Nismo htjeli da budemo dio opozicije

KOTOR VAROŠ - Stranka pravedne politike /SPP/ zalaže se za obnovu, razvoj, zapošljavanje, poštovanje prava građana, pravnu državu i borbu protiv kriminala i korupcije, rečeno je večeras na tribini ove stranke u Kotor Varošu.

Predsjednik SPP-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske Dragomir Jovičić rekao je da se pravednjaci zalažu za smanjenje političkog uticaja na procese u društvu, navodeći kao najveći problem lošu kadrovsku politiku, koja je na stručne pozicije dovela politički podobne i nestručne kadrove.

"Kao predsjednički kandidat očekujem da ću kod građana probuditi interesovanje, prije svega, da izađu na izbore i da svoj glas povjere onima koji do sada nisu bili na vlasti. Nismo htjeli da budemo dio opozicionog bloka Saveza za promjene, jer oni čine vlast u 38 opština i gradova u Republici Srpskoj i kao takvi ne mogu ništa da promijene", istako je Jovičić.

Kandidat SPP-a za člana Predsjedništva BiH Goran Zmijanjac poručio je da će, ukoliko pobijedi, uvjeriti svoje kolege iz preostala dva naroda da odbace svoje neostvarene ratne ciljeve i da će za funkcionalnost BiH ponuditi pragmatičnija i zrelija rješenja od ovih današnjih.

Nosilac liste SPP-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice tri Dragomir Keserović rekao je da ova stranka očekuje da će imati veliki broj poslanika, koji će biti korektivni faktor u političkom životu Srpske. 

On je dodao da je neophodno promijeniti zakone u oblasti fiskalne politike, javne uprave i visokog obrazovanja. 

Na tribini su se predstavili kandidati SPP-a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije