BiH

Koalicija SDS, PUP i SRS ozvaničila kampanju u Trebinju

Koalicija SDS, PUP i SRS ozvaničila kampanju u Trebinju
Koalicija SDS, PUP i SRS ozvaničila kampanju u Trebinju

TREBINJE - Dijeljenjem predizbornih flajera i razgovorom sa simpatizerima i građanima Trebinja u Dučićevoj ulici u ovom gradu, koalicija Srpske demokratske stranke, Partije ujedinjenih penzionera i Srpske radikalne stranke je ozvaničila svoju kampanju u Trebinju za predstojeće Opšte izbore 2014.

"Mi smo našu kampanju već ozvaničili u banjalučkom 'Boriku' 12. septembra, ali smo danas izašli u centar grada sa našim prepoznatljivim amblemima, majicama i flajerima, kako bismo, i kao kandidati za Parlamentarnu i Narodnu skupštinu, razgovarali sa ljudima i šire ih upoznali sa nekim novim idejama, budući da se sa većinom naših sugrađana svi mi odavno poznajemo",  rekao je Slobodan Prtilo, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Dodaje da je njihova želja najprije ta da se kampanja privede kraju bez ekscesa, ružnih riječi i prljavih radnji, a na narodu je da prepozna onoga za koga smatra da ga može predstavljati u najboljem svjetlu.

Đoko Tarana, kandidat PUP-a za Narodnu skupštinu RS, poručio je da očekuje podršku penzionera koji su mu ukazali povjerenje i za mandat u gradskoj skupštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije